ΕΤΑΙΡΕΙΑ
banner imagebanner image
 
 
4TY.GR
Ηλεκτρονικός Επαγγελματικός Οδηγός Ελλάδος

Η ER NET Ε.Π.Ε. (διαχειριστής του ηλεκτρονικού οδηγού αγοράς 4ty.gr), ιδρύθηκε τον Δεκέμβριο του 2009  με σκοπό την παροχή γρήγορης και οικονομικής προβολής επιχειρήσεων στο διαδίκτυο. Με έδρα στην Ελλάδα (Μοσχάτο – Αθήνα), ο ηλεκτρονικός οδηγός αγοράς 4ty.gr είναι σε θέση να αντιμετωπίσει κάθε πρόκληση και να ανταπεξέλθει στις απαιτήσεις των καιρών μας, προς όφελος των πελατών του.

Σκοπός του 4ty.gr αναλυτικότερα είναι η παροχή εξειδικευμένων υπηρεσιών διαδικτύου σε μικρές, μεσαίες και μεγάλες επιχειρήσεις με στόχο την ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας τους, της εταιρικής τους ταυτότητας και γενικότερα της θέσης τους στην αγορά, χρησιμοποιώντας την δύναμη του διαδικτύου. Με τον τρόπο αυτό κάθε επιχείρηση βελτιώνει τις εσωτερικές διαδικασίες της, αποκτά μεγαλύτερη εμπορική αξία και ενισχύει το brand name της αυξάνοντας σημαντικά τις πωλήσεις της.
 

 


 

 
 
Η εγγύηση για την επιτυχία
του ηλεκτρονικού οδηγού αγοράς 4ty.gr καθορίζεται από πολλούς παράγοντες όπως: το άρτια καταρτισμένο ανθρώπινο δυναμικό του, η χρήση υψηλής τεχνολογίας, ο σεβασμός και η προσοχή με την οποία αντιμετωπίζονται οι ανάγκες των πελατών του, αλλά πάνω απ’ όλα η αγάπη για την δουλειά και το αίσθημα προσφοράς στο διαδίκτυο.

Ο ηλεκτρονικός οδηγός αγοράς 4ty.gr διαφημίζει και θα συνεχίσει να διαφημίζει τις επιχειρήσεις 24ώρες το 24ώρο, 365 μέρες το χρόνο, σε κάθε γωνιά της Ελλάδας και του κόσμου. Ως διαφημιστικό μέσο ο οδηγός αγοράς 4ty.gr προβάλλει τις επιχειρήσεις σε πάνω από 3.000.000 Έλληνες χρήστες του διαδικτύου με πολύ μικρό κόστος σε σχέση με τα παραδοσιακά μέσα διαφήμισης. Ο 4ty.gr ενισχύει την δυνατότητα επικοινωνίας του επιχειρηματικού κόσμου μέσα από ένα portal που ενώνει τους επαγγελματίες του σήμερα.
 

 


 

Στον 4ty.gr πιστεύουμε στην αμοιβαία ανταποδοτικότητα και επενδύουμε στις σχέσεις εμπιστοσύνης που αναπτύσσουμε με τους πελάτες μας. Πεποίθηση μας είναι ό,τι η ανάπτυξη της δραστηριότητας μας, συνδέεται άρρηκτα με την συμβολή μας στην ενίσχυση και την ανάπτυξη των δραστηριοτήτων των πελατών μας.