aw-hotel.com




banner imagebanner image
 
aw-hotel.com | Holidays in just one click
 
 
 
Επισκεφθτείτε την ιστοσελίδα
 
 
 
Η εταιρεία μας δημιουργεί με επιτυχία δικτυακούς τόπους για τους χρήστες του διαδικτύου από το 2008. Έχουμε οικοδομήσει στην Ελλάδα, ένα από τα πιο δημοφιλή portals, τον Ηλεκτρονικό Επαγγελματικό Οδηγό Ελλάδας www.4ty.gr που με επιτυχία φέρνει κοντά τον επιχειρηματικό κόσμο και προβάλλει τις επιχειρήσεις της Ελλάδας με τον πιο οικονομικό και αποδοτικό τρόπο.
 
Το  portal aw-hotel δημιουργήθηκε τον Μάιο του 2012 και έχει σαν σκοπό να προβάλλει τα καταλύματα της Ελλάδας, της Ευρώπης αλλά και ολόκληρου του κόσμου ώστε ο επισκέπτης να μπορεί να βρει το κατάλυμα που χρειάζεται στην περιοχή που επισκέπτεται για την συγκεκριμένη χρονική περίοδο που το χρειάζεται. Όλα τα καταλύματα του aw-hotel καταχωρούνται ως αυτόνομες ιστοσελίδες και προβάλλονται με άψογη αισθητική μια και μέσα στις προτεραιότητες του aw-hotel είναι να αναδείξει την ομορφιά του κάθε τόπου με πρωτότυπο και ελκυστικό τρόπο.
 
Στο aw-hotel υπάρχουν καταλύματα για κάθε προϋπολογισμό.
 
Σε κάθε κατάλυμα του aw-hotel μπορεί να γίνει κράτηση online η να έρθει κανείς σε επαφή απευθείας με το κατάλυμα για το οποίο ενδιαφέρεται μέσω e-mail η τηλεφωνικής επικοινωνίας.
 
Μάθετε περισσότερα